Cohezio steunt klanten van sectoren die moesten sluiten
Actueel 25 mei 2021

Cohezio steunt klanten van sectoren die moesten sluiten

De evolutie van de sanitaire situatie in België is tot dusver hoopgevend: het aantal besmettingen neemt voortdurend af. Dat betekent dat de activiteiten die moesten worden stopgezet zijn hervat of daarvoor binnen afzienbare tijd de toestemming zullen krijgen. Maar het opnieuw opstarten van een activiteit onder de huidige omstandigheden is niet gemakkelijk, vooral gelet op de hygiënische omstandigheden die altijd in acht moeten worden genomen. Cohezio staat klaar om klanten te helpen opnieuw op te starten en met een gerust gemoed te werken, met de zekerheid dat hun werknemers en bezoekers veilig zullen zijn.

Als Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk zal Cohezio zijn klanten in de komende weken een specifiek bedrijfsbezoek aanbieden: de "COVID-Check-up". Dit betekent dat zelfs als ze geen bezoek gepland hebben voor 2021, onze preventieadviseurs hen toch zullen bezoeken.

Ze zullen met hen een "COVID-checklist" overlopen, die alle maatregelen bevat die moeten worden genomen voor een veilige en vlotte hervatting van de activiteit. Als de hygiënische omstandigheden op zijn werkplek in dit opzicht in orde zijn, ontvangen ze onze "Check-up by Cohezio"-sticker, die ze met trots kunnen tonen!

Het doel van de bezoeken aan de werkplek is de bedrijven te adviseren en  te helpen de juiste maatregelen te nemen om risico's te vermijden. Het is dus zeker geen controle.

Cohezio biedt zijn klanten een schat aan informatie om hen te helpen de juiste maatregelen te nemen in de strijd tegen COVID-19 :

En nog veel meer : ontdek het allemaal op www.cohezio.be, onder “COVID-19”!