Inenting tegen de griep
Thematische artikels 25 mei 2020

Inenting tegen de griep

Blijf zorg dragen voor uzelf,

laat u inenten tegen de griep

Ieder jaar, vanaf het najaar en in de koude wintermaanden, dringt de griep zich op en zorgt voor de nodige spanningen bij werknemers en werkgevers.  U kan uzelf en uw collega’s beschermen dankzij een vaccin. Cohezio, uw Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk, biedt u de mogelijkheid om een  vaccinatiecampagne tegen de griep te organiseren in de loop van de herfst van 2020.

Maar de organisatie hiervan begint nu al !
 

Concreet gezien hoeft u ons nu enkel te informeren over uw interesse en, in een tweede fase, het aantal werknemers die zich willen laten vaccineren mee te delen. We zorgen voor de rest.  We bestellen de vaccins en ons medisch en paramedisch personeel zorgt in de herfst voor de vaccinatie van uw werknemers. Dit kan zowel binnen uw bedrijf, voor minimaal 20 ingeschreven werknemers per site, als in één van de dichtstbijzijnde medische centra van Cohezio, indien u minder dan 20 inschrijvingen per site hebt.

Hieronder vindt u de documenten die nodig zijn om deze campagne voor te bereiden door nu al te beginnen met het sensibiliseren van uw personeel. 

Met dit exceldocument kan u de lijst opstellen van werknemers die interesse hebben om zich in 2020 te laten vaccineren tegen de griep.

 

Wij verzoeken u om dit in de loop van de maand juni te doen toekomen.

U kan nu al uw werknemers informeren over de deelname van uw organisatie aan de griepcampagne en de mogelijkheid om zich te laten inenten.

U kan deze affiche personaliseren en er rechtstreeks de contactgegevens van de persoon die in uw organisatie de griepcampagne coördineert op invullen.

Wat is de griep ? Welke symptomen zijn er ?

Deze brochure, die opgesteld werd door onze arbeidsartsen, biedt nadere informatie over de griep voor uw werknemers.

U vindt hier een gratis pdf. Indien u een papieren versie wenst, dan verzoeken we u een mail te sturen naar marketing@cohezio.be .