Om uw werknemers te sensibiliseren rond goede hygiënische praktijken en zodoende de verspreiding van het virus te beperken, biedt Cohezio u deze affiches aan die u kan downloaden of afprinten.  Met de affiches, die u kan uithangen of digitaal doorsturen, kan u uw werknemers informeren over het griepvirus en preventieve handhygiëne. 

 

Onze flyers en affiches


Hoe griepvaccins te bewaren

Griepvaccin koel bewaren

Het griepvaccin moet koel bewaard worden. Dat betekent in een goed functionerende koelkast tussen 2°C en 8°C. Het is aangewezen de vaccins te bewaren in het centrale gedeelte van de koelkast, voldoende verwijderd van het koelelement achteraan. In de deur treden teveel te grote temperatuurschommelingen op en daar bewaren is dus af te raden.

Een kortdurend verblijf buiten de koelkast is niet kritisch voor de kwaliteit, doch een opslag rond het vriespunt of lager moet worden vermeden. Zelfs kortdurende bevriezing kan de werkzaamheid in gevaar brengen.

 

Griepvaccin veilig bewaren

Het griepvaccin moet veilig bewaard worden. Wanneer de koelkast in een publiekelijk toegankelijke ruimte staat, kunnen er vaccins "verdwijnen", of kan ermee geknoeid worden. Wanneer de vaccins bij u gestockeerd worden, staat u er ook voor in.

Uitgebreide informatie :https://epidemio.wiv-isp.be/ID/diseases/Pages/Influenza.aspx en www.griepvaccinatie.be

 


Meer informatie

Contacteer ons