Op deze pagina vindt u documenten, zoals bijvoorbeeld een toolbox, waarmee u de uitdagingen die deze tijden u stellen in uw organisatie het hoofd kan bieden. Wat te doen als één van uw werknemers in contact was met een persoon die mogelijks COVID-19 heeft opgelopen? Hoe weet u of u aan uw verplichtingen voldoet in het kader van verplicht telewerk?   Wist u bijvoorbeeld dat u een document dient op te stellen met alle functies die nog steeds aanwezigheid op de werkplaats vereisen? Of dat u een aanwezigheidsregister dient op te stellen voor bezoekers ? Deze en vele andere documenten kan  u hier downloaden.  
 Nederlands               Duits

 


 

Checklist voor KMO's :
ga na of u conform bent met de COVID-19-maatregelen in het kader van verplicht telewerk

Om de KMO's te helpen na te gaan of zij alle nodige maatregelen genomen hebben, hebben de experts van Cohezio een specifieke checklist ontwikkeld voor KMO's.

Download de checklist

 

Functielijst waarvoor aanwezigheid
op de werkplek vereist is

Momenteel is telewerk verplicht. Om in uw bedrijf te verduidelijken welke taken en/of functies een fysieke aanwezigheid vereisen en dus niet kunnen worden uitgevoerd tijdens telewerk, nodigen we u uit om het document.

Download het document

 

Bezoekersregister

Wij raden u aan om een bezoekersregister bij te houden, dat moet worden ingevuld door uw bezoekers wanneer ze uw organisatie binnenkomen. Hieronder vindt u een model. Zo kan worden nagegaan wie een langdurig contact heeft gehad met wie en kan er dus gemakkelijker contact worden opgenomen indien er een geval van COVID-19 wordt vastgesteld bij u of bij uw bezoekers.

Download het word-document