Opleiding Covid-coach
Opleidingen 11 januari 2021

Opleiding Covid-coach

Een middel in de strijd tegen COVID-19

Er is zoveel informatie over Covid-19. Dit maakt dat het voor uw medewerkers heel moeilijk is om te weten welke richtlijnen ze nu uiteindelijk moeten volgen. Het is meer dan ooit belangrijk om duidelijke maatregelen binnen uw bedrijf te handhaven, en deze goed kenbaar te maken.

Aangezien preventie uw beste bondgenoot vormt om een spiraal van besmetting te vermijden, stelt Cohezio u voor om één of meer referentiepersonen op te leiden binnen uw organisatie, door hen uit te nodigen om onze nieuwe opleiding te volgen die speciaal werd ontwikkeld door onze artsen-experten.

De opleiding duurt iets langer dan een uur en is opgedeeld in verschillende modules. De Covid-coach zal leren hoe het virus zich verspreidt (volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten) en hoe men zich er zo doeltreffend mogelijk tegen kan beschermen. Hij zal ook in staat zijn om mensen te informeren en te sensibiliseren en uw personeel te herinneren aan de juiste handelingen om zichzelf en anderen te beschermen. Dankzij deze gedetailleerde, toegankelijke en zeer complete opleiding zal de Covid-coach zijn collega’s op een efficiënte manier kunnen helpen bij het beperken van de zogenaamde hoogrisicocontacten in uw bedrijf. Zo zal hij bijdragen tot het voorkomen van quarantaine en/of ziekteverlof door Covid-19.

Raadpleeg onze infofiche :


Prijs

Deze online opleiding bestaat uit 5 modules en kan worden gevolgd op om het even welk moment, zoals dat u het beste uitkomt. Elke ingeschreven gebruiker heeft er toegang toe gedurende een periode van drie maanden, voor € 25 of 0,2 PE.

 

Interesse?

Ik schrijf me in en betaal in euroIk schrijf me in en betaal in PE's


Meer info 

Contacteer Academy