Opleiding Manager Coach
Opleidingen 13 januari 2021

Opleiding Manager Coach

In de huidige woelige tijden waarin veerkracht zo essentieel is, leert de 6-daagse opleiding " Manager Coach" de deelnemers sociale vaardigheden aan, om nu meer dan ooit zo goed mogelijk met de situatie om te gaan. Daar plukken niet alleen zij, maar ook de teams waarmee zij samenwerken de vruchten van.  

Zich bewust van het nut van de "dubbele pet" van "manager" en "coach", weten de deelnemers dankzij de aangereikte tools hoe ze het best te werk gaan om steun te vinden voor gemeenschappelijke projecten. Ze leren op een persoonlijke manier te motiveren, duidelijk te communiceren en gespannen situaties tussen personen te ontwarren. Op die manier zijn ze in staat om een burn-out binnen de groep te vermijden en sneller de eerste tekenen hiervan bij hun medewerkers op te pikken. Medewerkers die "goed in hun vel zitten" zijn de basis van een mooi evenwicht en van een persoonlijk en gezamenlijk succesverhaal.

De opleiding duurt 6 dagen en gaat live door in Brussel, en/of online wanneer dit op basis van de gezondheidssituatie nog steeds wordt aanbevolen.

De volgende data zijn:

  • Dag 1 : vrijdag 29/01/21
  • Dag 2 : vrijdag 26/02
  • Dag 3 : dinsdag 30/03/21
  • Dag 4 : vrijdag 30/04/21
  • Dag 5 : maandag 31/05/21
  • Dag 6 : dinsdag 29/06/21
     

Meer info

Raadpleeg onze infofiche Manager coach.

Interesseert deze opleiding jou? Aarzel dan zeker niet contact op te nemen met f.guillick@baogroup.be of mail naar academy@cohezio.be