Cataloog – Sensibiliseringsmateriaal - COVID-19-special 

Om u te helpen uw medewerkers te sensibiliseren betreffende de correcte handelingen om tijdens deze COVID-19-pandemie uit te voeren, heeft Cohezio een breed aanbod aan sensibiliseringsmateriaal ontwikkeld, zoals affiches, brochures, stickers, enz.

Dit materiaal zet nog eens op een rijtje welk gedrag we moeten aannemen om onszelf en anderen te beschermen en biedt daarnaast tal van nuttige tips op het vlak van gezondheid, welzijn en ergonomie, ook voor mensen die aan telewerk doen.

Dit materiaal kan op onze website worden gedownload en/of is (gedeeltelijk) in gedrukte vorm beschikbaar op aanvraag via marketing@cohezio.be.

Aarzel niet om er gebruik van te maken!

Samen, omdat welzijn belangrijk is.

Raadpleeg onze speciale COVID-19-cataloog

Download de bestelbon

Ontdek ons sensibiliseringsmateriaal rond COVID-19

Werkt u met anderstaligen ? Deze affiches van het FOD WASO kunnen wellicht helpen om hen te informeren over de maatregelen op de werkvloer om het coronavirus de baas te blijven.


Cataloog met sensibiliseringsmateriaal

In deze catalogus vindt u al ons materiaal rond informatie en sensibilisatie. Met deze brochures, affiches en andere informatiedragers kan u communiceren met uw werknemers over thema's als gezondheid, veiligheid en psychosociale risico's op het werk. 

Om het materiaal uit de catalogus aan te vragen, vragen we u deze bestelbon in te vullen en te versturen naar marketing@cohezio.be met vermelding "bestelling sensibiliseringsmateriaal".