Onze missie

   Als Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk is het onze opdracht te zorgen voor de gezondheid, de veiligheid  en het welzijn op het werk van iedereen, zowel van u als van uw medewerkers.


Wij bieden u dan ook een complete begeleiding bij uw welzijnsbeleid.

Wie zijn wij?

Samen vormen we een team van preventieadviseurs, artsen, psychologen, ergonomen, ingenieurs, hygiënisten, bedrijfsbezoekers, trainers, verpleegkundigen, enz. En daar komen nog al onze medewerkers van de ondersteunende diensten bij.

Cohezio is dus een multidisciplinair team dat nauw met u samenwerkt en u helpt een gezonde werkomgeving te garanderen voor uw medewerkers. Bij ons kan u terecht voor een luisterend oor, deskundigheid en oplossingen op maat van uw behoeften.

 

Wij gaan een stapje verder, want uw welzijn is voor ons
een ernstige en boeiende zaak!

 

Ons vak is onze passie en vandaag de dag zijn welzijn en ontplooiing op het werk twee belangrijke streefdoelen. Daarom hebben we ons dienstenaanbod laten evolueren en
bieden we voortaan meer dan een traditionele Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het Werk.

Onze arbeidsartsen staan centraal in onze werking. Zij schrijven voor wat er gedaan moet worden om het collectief en individueel welzijn in het bedrijf te verbeteren. Ze worden bijgestaan door deskundigen en partners (băo academy, experconsult en Modyva), zodat ze u nog completere oplossingen kunnen bieden en zo kunnen zorgen voor een stabiel team van medewerkers die zich ten volle kunnen ontplooien.

 

ISO 9001:2015 gecertificeerd


Cohezio is ISO 9001:2015 gecertificeerd en respecteert de principes van het integraal kwaliteitsbeheer.

 

Cohezio en zijn ecosysteem...
ons competentiegebied