Geleidelijke hervatting van de fysieke medische en psychosociale consultaties bij Cohezio
Thematische artikels 04 mei 2020

Geleidelijke hervatting van de fysieke medische en psychosociale consultaties bij Cohezio

Vanaf maandag 11 mei zal Cohezio opnieuw beginnen met het organiseren van medische en psychosociale consultaties met fysieke aanwezigheid. Dat zal geleidelijk aan gebeuren en de veiligheidsregels voor uw werknemers en onze werknemers zullen daarbij strikt worden nageleefd. 

We zullen een overgangsperiode hanteren tot minstens eind juni: tijdens die periode zullen bepaalde medische en psychosociale consultaties en tussentijdse gezondheidsbezoeken ook telefonisch mogelijk blijven

Tijdens de fysieke contactmomenten, die vanaf 11 mei opnieuw zullen worden hervat, zullen strenge veiligheidsvoorwaarden gelden, zowel voor ons eigen personeel als voor uw werknemers. We nemen alle nodige maatregelen om te verzekeren dat de regels rond social distancing worden gerespecteerd, dat ons personeel tijdens het onderzoek een mondmasker draagt, dat we materiaal voor het wassen en ontsmetten van de handen ter beschikking stellen voor onze bezoekers, dat er bijzondere aandacht wordt besteed aan de schoonmaak en ontsmetting van onze lokalen en dat we de activiteit zodanig organiseren dat er zich niet te veel personen tegelijkertijd in dezelfde ruimte bevinden.

De fysieke consultaties zullen bij voorkeur doorgaan in onze interne centra (tenzij in uitzonderlijke gevallen, voor zover alle veiligheidsvoorwaarden kunnen worden vervuld).

We zullen uw werknemers enkel ontvangen op onze consultaties onder bepaalde voorwaarden:

  • dat ze reeds gedurende minstens 3 dagen geen symptomen van COVID-19 meer hebben;
  • dat ze een mondmasker dragen (dat ter beschikking wordt gesteld door de werkgever voorafgaand aan het onderzoek);
  • dat ze alleen komen;
  • dat ze zich aanbieden op het uur van de afspraak, zodat het niet te druk wordt in onze wachtzalen.

 

Zoals altijd staan uw contactpersonen bij Cohezio voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Blijf goed zorgen voor uzelf en voor de mensen in uw omgeving.