Receptfiche: huisgemaakte groentechips

Ingrediënten:

  • 1 pastinaak
  • 1 biet
  • 1 zoete aardappel
  • Olijfolie
  • Provençaalse kruiden
  • Paprikapoeder
  • Komijnpoeder

Bereiding:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.

  • Schil de groenten en snijd ze in fijne plakjes.

  • Doe de plakjes pastinaak in een kom met een scheutje olijfolie en de Provençaalse kruiden en meng.

  • Doe de plakjes biet in een kom met een scheutje olijfolie en paprikapoeder en meng.

  • Doe de plakjes zoete aardappel in een kom met een scheutje olijfolie en komijnpoeder en meng.

  • Leg de groenteplakjes naast elkaar op een bakplaat met bakpapier.

  • Zet gedurende 15 minuten in de oven.

  • Laat de plakjes goed drogen voordat je ze serveert.